Loven om Tiltrækning

Dagens kort ♥️
Loven om Tiltrækning ♥️


Dette kort signalerer, at du oplever forandringer på grund af din spirituelle vej. Den universelle Lov om Tiltrækning siger, at lige tiltrækker lige. Så du er tiltrukket af mennesker og situationer, som har lignende intentioner som dine egne. Hvis eksempelvis dine intentioner er at være kærlig og se det Guddommelige i alle, så vil du tiltrække kærlige personer og situationer. Du vil også tilbagevise personer med et ukærligt fokus. Det er derfor du kan opleve at din smag og dine relationer forandrer sig. Måske undgår du gamle venner, der ikke længere fascinerer dig, eller måske frygter du nu at tage på job eller i klub, som du tidligere nød. Vid at disse oplevelser og følelser er en normal del af den spirituelle vej ♥️

Leave a Reply

Related Post