Loven om Tiltrækning

Dagens kort ♥️
Loven om Tiltrækning ♥️


Dette kort signalerer, at du oplever forandringer på grund af din spirituelle vej. Den universelle Lov om Tiltrækning siger, at lige tiltrækker lige. Så du er tiltrukket af mennesker og situationer, som har lignende intentioner som dine egne. Hvis eksempelvis dine intentioner er at være kærlig og se det Guddommelige i alle, så vil du tiltrække kærlige personer og situationer. Du vil også tilbagevise personer med et ukærligt fokus. Det er derfor du kan opleve at din smag og dine relationer forandrer sig. Måske undgår du gamle venner, der ikke længere fascinerer dig, eller måske frygter du nu at tage på job eller i klub, som du tidligere nød. Vid at disse oplevelser og følelser er en normal del af den spirituelle vej ♥️

Leave a Reply

Related Post

JægerJæger

Dagens kort ♥️Jæger ♥️ Dette kort kan betyde, at der er mulighed for at konfrontere en del af din fortid eller få afsluttet en situation, som har forfulgt dig.Frygt er

Øre ChakraerØre Chakraer

Dagens kort ♥️Øre Chakraer ♥️ Du modtog kortet Øre Chakraer fordi universet har prøvet at fange din opmærksom. De har hørt dine bønner og giver dig information og instruktioner, så

IndigoIndigo

Dagens kort ♥️Indigo ♥️ I forhold til dit spørgsmål, er det vigtigt, at du forstår Indigo – menneskes natur. Måske er du eller en anden involveret i denne situation en