Forældre

Dagens kort ♥️
Forældre ♥️


Svaret på dit spørgsmål involverer følelser forbundet med din mor eller far. Hvis du for eksempel har svært ved at modtage kærlighed og venlighed fra andre, kan den underliggende grund stamme fra sårede følelser vedrørende din mor. Det er fordi modtagelighed er en feminin energi, respæsenteret af vores mødre. Omkring din far handler det primære spirituelle svar om maskulin energi og om at udvikle tiltro til dine evner og gå ud i verden og gøre en positiv forskel. Bed universet og englene om hjælp til at reparere, heale følelsesmæssige sår og forbindelser til begge dine forældre ♥️

Leave a Reply

Related Post

TænkerenTænkeren

Dagens kort ❤️6 December 2022 Tænkeren ❤️ Evnen til at ræsonnere og lave strategier er i fokus nu. Tag tingene for pålydende og følg den logiske vej. Dine beregninger vil

Vand EsVand Es

Dagens kort ♥️Vand Es ♥️ Kærlighed giver dig håb, og lyser klart på alle de muligheder, der er tilgængelige for dig. Du er fyldt med kærlighed fra universet og lader