Måne

Dagens kort ♥️
Måne ♥️


Det kan godt være, at du ikke kan se, hvad universet gør i de usynlige riger, men du ved, at der sker en masse bag scenen. Det er vigtigt at stole på mysterier og huske på, at den materielle verden kun er en illusion. Nuværende forhold behøver ikke at være en refleksion af sandheden omkring, hvad der i virkeligheden sker i øjeblikket. Der gemmer sig store muligheder, som bare venter på det perfekte tidspunkt at komme frem i lyset på ♥️

Leave a Reply

Related Post

Ild FemIld Fem

Dagens kort ♥️Ild Fem ♥️ Du har frihed til at udforske de ideer, som virker mest uopnåelige. Det, der virker umuligt i dag, kan vise sig at være enestående i

Vand TreVand Tre

Dagens kort ♥️Vand Tre♥️ Det er tid til at nyde samhørigheden, idet du oplever den større mening, som det er at være en del af et fællesskab eller team. Vi