Kursus i Samtaleteknik

For at gå til forsiden, klik her

Samtaleteknik - Kursus med Louise Hynneke
Louise Hynneke – Psykoterapeut og Reiki Master Teacher

Hvem er dette kursus tiltænkt?

Dette kursus i samtaleteknik er til dig der ønsker at kende dig selv lidt dybere Måske er du almindelig eller alternativ behandler eller mentor.

Du vil på kursuset få kendskab til coaching teknikker, som du kan gøre brug af til dig selv og i dine egne behandlinger.

Du lære dig selv at kende på et dybere plan, og du vil blive klædt på som behandler/mentor til at bruge disse samtale teknikker og coache andre. Du kommer til at arbejde med og forstå dit eget kropssprog så du kan læse andres. Du lære at se og blive bevidst på dine egne overbevisninger, så du kan se dem i dine klienter.

Behandlerens håndværk

Hvis vi som behandler ikke kan vores håndværk, kan vi værste fald komme til at “coache” vores klienter til at blive mindre velfungerende, end de faktisk var i forvejen. Vi kan ubevidst, fordi vi ikke selv er bevidst, komme til at styrke visse sider på vores klienter, som i forvejen måske er kilden til deres stress, afmagt, frustration, deres dialemma osv. Samtaleteknik hjælper dig med at blive bevidst på hvem du er, når du sætter dig i “terapeut” stolen, jo mere hjemme du er i dig selv, jo bedre kan du fungere bevidst som en “hjælp” for dine klienter. Samtaleteknik kan mere, det er ikke almindelig råd fra din egen værkstøjkasse med livshistorier. Vi har sjældent den samme læring i livet og i vores livshistorier, derfor kan de sjældent bruges af andre.

Praktisk information

Der er plads til max 6 deltager. Tilmelding er på mobil 28560826. Ved tilmelding betales et depositum på 300 kr. på mobilepay 28560826 med dit navn. Depositum modregnes kursus prisen. Samtale teknikker løber over 3 dage. Fredag kl. 17 frem til Søndag kl. 17 i uge 6 d.10-12 Februar 2023. Prisen er 1800kr og betales inden kursuset start på mobilepay eller konto.

Stedet er hos Livstræet v/Louise Hynneke på Ødegården

Vester Egebjergvej 18

7830 Vinderup

Følg mig på facebook Livstræet v/Louise Hynneke