Psykoterapi

Hvad er en psykoterapeut og hvad er psykoterapi ?

Jeg er uddannet ID- Psykoterapeut, det betyder at den psykoterapi jeg tilbyder er terapi der er udviklet af Ole Vadum. ID psykoterapi står for identitetsorienteret og integrativ dynamisk psykoterapi. Jeg arbejder med din krop, dit sind og din ånd, helhedsorienteret. 

 Reiki kursus hos Psykoterapeut Louise Hynneke
Louise Hynneke – Psykoterapeut og Reiki Master Teacher

Psykoterapi er en samtalebaseret terapiform. Det er altid klientens livssituation, der er omdrejningspunktet for terapien. Formålet med terapien er, at klienten gennem den selverkendelse og øgede bevidsthed som klienten opnår i terapien, bliver i stand til, at kunne løse sine problemer og udfordringer selv. 

Det er meget individuelt hvor mange sessioner der skal til, for at klienten kan løse sine udfordringer selv. Det kan være alt fra en enkelt gang til månedligt session. Det er heller ikke unormalt at der er klienter der har gået ved den samme terapeut hver halve år. Jeg har tavshedspligt!

Jeg kan hjælpe dig med

Jeg kan hjælpe mennesker med psykiske og personlige udfordringer, såsom sorg, Livskriser, stress eller angst, svigt, personlig udvikling. Jeg kan ikke tage dig i terapi hvis du lider af svære psykiske lidelser eller stille dig en kliniske diagnose. Der skal du opsøge en psykolog eller psykiater.