Forældreløs

Dagens kort ♥️
Forældreløs ♥️


Det har altid været meningen at vi skulle have forbindelser til andre mennesker – i vore familier, i samfundet og den større kultur. Ingen kan klare sig helt alene og det er vigtigt at erkende, når “at være en del af” er mere afgørende for dit velbefindende end “at være adskilt fra.” Spørgsmålet lige nu er behovet for at finde ud af hvor du passer ind. Vær tro mod din sandhed og dine kerneværdier. Måske sympatiserer du ikke længere med en gruppe eller samfund på samme måde som du gjorde før og har behov for at finde nye omgivelser. Måske har du en dyb følelse af tab eller forvirring. Sæt ord på behovet for at høre til og vid at du vil finde dit sted med ligesindede i ånd og overbevisning. Det er ok at give slip på presset af at skulle passe ind. Ikke alle vil forstå dig. Det er tid at komme videre ♥️

Related Post