Forældreløs

Dagens kort ♥️
Forældreløs ♥️


Det har altid været meningen at vi skulle have forbindelser til andre mennesker – i vore familier, i samfundet og den større kultur. Ingen kan klare sig helt alene og det er vigtigt at erkende, når “at være en del af” er mere afgørende for dit velbefindende end “at være adskilt fra.” Spørgsmålet lige nu er behovet for at finde ud af hvor du passer ind. Vær tro mod din sandhed og dine kerneværdier. Måske sympatiserer du ikke længere med en gruppe eller samfund på samme måde som du gjorde før og har behov for at finde nye omgivelser. Måske har du en dyb følelse af tab eller forvirring. Sæt ord på behovet for at høre til og vid at du vil finde dit sted med ligesindede i ånd og overbevisning. Det er ok at give slip på presset af at skulle passe ind. Ikke alle vil forstå dig. Det er tid at komme videre ♥️

Related Post

Vand ToVand To

Dagens kort ♥️Vand To ♥️ Du er sammen med en, som er i harmoni med dig. Med vished om at I er der for hinanden, udforsker I sammen det der

Jord OtteJord Otte

Dagens kort ♥️Jord Otte ♥️ Selv professionelle inden for deres fag har mere at lære, og universet ber dig om at være ivrig efter at gribe muligheden for at dykke

Jord FireJord Fire

Dagens kort ♥️Jord Fire ♥️ Selv hvis du bliver rystet og ikke kan forstå, hvorfor tingene sker, som de gør, så have tillid til at universet arbejder med at manifesterer