Trommerejser

Trommerejser post thumbnail image

Til forsiden

Verden har flere verdener, vi kan hente guidning og hjælp i. Formålet med en Trommerejse er at se hvad din højere bevidsthed vil fortælle dig. Dette kan opdages gennem dine kraft dyr og hjælpe dyr, som du kan være heldig at møde på din rejse. Der er altså svar og guidning til dig i den anden virkelighed, du kan gøre brug af i din fysiske virkelighed du befinder dig i nu.

Trommerejse i Tipi
Trommerejse foregår i Tipi’en

Når du rejser i en Trommerejse sammen med mig, besøger vi tre verdener. I en Trommerejse bliver du guidet af mig og via trommens lyd ned i en let trance tilstand. Trance betyder at du altså er bevidst om hvad der foregår omkring dig, det er ikke hypnose.

Oververden/ Himlen er det sted jeg henter og opdager bl.a min visdom.

Underverden er det sted jeg henter og opdager bl.a min kraft.

Fysisk verden er det sted hvor jeg lever fra. Det sted hvor du er inkarneret i en fysisk krop, nemlig på Jorden her. Det er her at balancen mellem over og underverden vises ved at jeg bruger begge mine styrker i min fysiske verden. Dette gør jeg bl.a gennem Trommerejser, Svedehytte, meditation og mindfulness og Reiki healing og ID psykoterapi.

Alle mine Trommerejser foregår i Tipi og du er velkommen som du er. Med eller uden erfaring så rejser vi mod det samme, nemlig hjem til og I os selv.