Rens dig selv

Dagens kort ♥️
Rens dig selv ♥️


Dette kort kommer til dig, fordi englene kan se at du bærer på nogle lavere energier. På grund af din høje sensitivitet og medfølelse, kan du have adsorberet denne negativitet fra andre menneskers frygt. Dit energifelt skal renses. Det er en god ide at bede om renselse fra englene hver gang du har oplevet svære situationer, hvor skænderier, intens konkurrence, vold eller misbrug af stoffer har været involveret. Som sensitiv Lysarbejder bærer du sommetider – uden at vide det – andres smertefulde energi i den bedste intention om at være hjælpsom. Men vær sød at bede englene om at overtage denne smerte fra nu af, da de er klædt på til at håndtere dens radioaktive gifthed uden at tage skade ♥️

Leave a Reply

Related Post

VerdenVerden

Dagens kort ♥️Verden ♥️ Du får af vide, at du skal se dit liv i et nyt perspektiv nu. Når du husker på, at du først og fremmest er en

Dyrenes vogterDyrenes vogter

Dagens kort ❤️Dyrenes Vogter ❤️ I dig findes et kraftfuldt dyr, som kan være vildt, beskyttende, instinktivt eller endda roligt. Dyr er aldrig i tvivl om, hvordan de har det,