Heal Afhængigheder

Dagens kort ♥️
Heal Afhængigheder ♥️


Dette kort kommer for at bekræfte dig i, hvad du allerede ved: Det er på tide at give slip på misbrug adfærd, da den forstyrrer din sundhed, lykke og livsformål. Englene beder dig om at være meget ærlig overfor dig selv og indrømme, at disse afhængigheder spilder din tid, stjæler din energi og selvtillid, og blokerer for svarene på dine bønner. Heldigvis vil englene støtte dig gennem hvert eneste skridt med at heale afhængighed og andre misbrugs-tendenser. Det begynder med at du træffer en klar beslutning og giver slip på misbruget eller misbrugene. Så snart du er følelsesmæssig parat til at give slip på det, så tag kontakt til dine engle og bed dem fjerne din trang, og støtte dig i processen ♥️

Leave a Reply

Related Post

StyrkeStyrke

Dagens kort ♥️Styrke ♥️ Styrke bor inde i os alle. På kortet ser du en løve, den repræsenterer det mod og styrke som du har til rådighed. Du er udholdende,

Den ViseDen Vise

Dagens kort ♥️Den Vise ♥️ Visdommen fra Den Vise er noget, som den yngre generation ofte mangler, engagement og pålidelighed. Den Vise repræsenterer den klogeste del af gudinden – den

Vand TreVand Tre

Dagens kort ♥️Vand Tre♥️ Det er tid til at nyde samhørigheden, idet du oplever den større mening, som det er at være en del af et fællesskab eller team. Vi