Skatteøen

Dagens kort ♥️
Skatteøen ♥️
Bevidstheden om fattigdom og en følelse af “ikke at have nok” kaster en skygge på din vej. Du betaler en høj pris for disse ideer og faste overbevisninger. Ønsker du virkelig at beskrive dig selv som et offer for skuffelser og fejlslagne forventninger?
Undgår du succes for ikke at komme så højt på strå at andre ønsker at pille dig ned? Eller er det muligt at du er fanget af en frygt for at tabe alt hvad du har opnået, så du holder så godt fast at du overser mulighederne for at udvide? Du bliver udfordret til at ændre på din måde at se verden på og gå fra et fokus på begrænsninger til at have fokus på overflod. Løb en risiko, for du har intet at miste udover din indespærring i dit selvskabte fængsel. Åbn døren og find den overflod der venter på at du skal gøre krav på den ♥️

Related Post