Krone Chakra

Dagens kort ♥️
Krone chakra ♥️


Universet beder dig om at stole på og følge de ideer, du for nyligt har fået, da de er de svar, som du har søgt omkring din nuværende situation. Du kender jo allerede sandheden og hvad der vil være det bedste at gøre. Stol på denne indre viden og handl passende derefter. Når du ærer dine ideer gør universet gengæld ved at sende dig yderligere støtte, mens du skaber sunde livsændringer. Rens dit krone- chakra der ligger ovenpå hovedet. Dit krone-chakra kan blive blokeret, hvis du afviser dine indre tanker som ønsketænkning eller almen viden. Husk at alle geniale ideer begynder som dagdrømme, der forvandler sig til fantastiske opfindelser ♥️

Leave a Reply

Related Post

Tik-TakTik-Tak

Dagens kort ❤️ 12 December 2022 Tik -Tak ❤️ Da mennesket opfandt tiden forandrede alt sig og trak sig sammen. Mennesket betragter nu livet på en lineær måde, tror at

KærlighedKærlighed

Dagens kort ♥️Kærlighed ♥️ I hele livet er der kun illusionen om separation. Vi er alle refleksioner af hinanden. Når du foretager et valg, har du en tendens til at