Annuller, Rens, Slet

Dagens kort ♥️
Annuller, Rens, Slet♥️


Har du beklaget eller bekymret dig på det seneste? Opfatter du dig selv som et offer for udefrakommende omstændigheder eller mennesker? Dette kort indikerer, at du har brugt negative bekræftelser til at beskrive dig selv og din situation. Englene beder dig om at være mere bevidst om hvad du siger, tænker og skriver om dig selv. Dit tidligere ordvalg har blokeret dig, men heldigvis bliver den barriere fjernet i samme øjeblik du vælger positive ord. Måske har koffein, nikotin, sukker eller andre situmulanser fået din hjerne til at drøne afsted med bekymringer. Englene kan hjælpe dig med at nedsætte eller fjerne trangen til stimulanser. Dette vil berolige og klare dit sind, så du bevidst kan vælge ord, der beskriver dine ønsker i stedet for gammel frygt ♥️

Leave a Reply

Related Post

Tik-TakTik-Tak

Dagens kort ❤️ 12 December 2022 Tik -Tak ❤️ Da mennesket opfandt tiden forandrede alt sig og trak sig sammen. Mennesket betragter nu livet på en lineær måde, tror at

StjernekiggerStjernekigger

Dagens kort ❤️Stjernekigger❤️ Kan du huske, at du som barn kiggede op på stjernerne og ønskede dig noget, som du i din uskyldige barnetro troede ville gå i opfyldelse? Stjernekiggeren