workshops og Seminarer

Dagens kort ♥️
Workshops og Seminarer ♥️


Hvis du har drømt om at afholde workshop eller foredrag, så vil englene vejlede dig gennem processen. Englene har sendt dig intuitive budskaber om at deltage i og afholde workshops, seminarer og foredrag. De har nu sendt dig dette kort, så du kan vide at du virkelig hører dine engles budskaber vedrørende dette emne. Overlad alle bekymringer, tanker, overvejelser og spørgsmål til dem – og lyt så til deres svar, som vil komme til dig som ideer og følelser. Du bliver også guidet til at deltage i workshops for at komme videre med din spirituelle vej og uddannelse. Meld dig til kurser, du bliver tiltrukket af og bed Ærkeenglen Rafael om støtte til alt i denne forbindelse – inklusiv kursusgebyr, transport, ophold, fri fra arbejde, babysitter osv … Vejen ligger åben for dig til at give og modtage under kursusforløbet. Nyd det!♥️

Leave a Reply

Related Post