Integritet

Dagens kort ♥️
Integritet ♥️


Dette kort er svar på dine spørgsmål eller bønner om øget lykke og selvtillid. Englenes svar er; udfør kun handlinger som du tror er rigtige. Kun baseret på dine egne og ikke nogen som helst anders adfærdskodeks. Universet siger, at hvis du involverer dig i adfærd, du føler dig skyldig eller skamfuld over, undergraver du dit selvværd og din selvtillid. Omvendt kan du få det godt med dig selv ved kun at gøre det, der føles rigtigt for dig. Igen er dette baseret på dit eget moralske kompas og ingen andres. Englene kan hjælpe dig med at forvandle eller heale hvilken som helst situation eller relation, så du er i stand til at bringe hele dit liv fuldstændig i harmoni med din indre sandhed ♥️

Leave a Reply

Related Post

EfterårEfterår

Dagens kort ❤️Efterår ❤️ Når efterårskortet viser sig, kan det betyde, at det kommende efterår bringer dig vigtige energier i forhold til dine spørgsmål eller intentioner. Giv slip på alt

LykkehjulLykkehjul

Dagens kort ♥️Lykkehjul ♥️ Skæbnen møder synkronisitet. Du har en dyb respekt for de mange meningsfulde sammenfald, som du oplever, og som beviser for dig, at universet hjælper dig! De