Rod Chakra

Dagens kort ♥️
Rod Chakra ♥️


Du er blevet fokuseret på dine materielle behov, som for eksempel at ønske flere penge. Det er bydende nødvendigt, at du kun bruger positive ord og vendinger til at beskrive din nuværende situation. Bekræft at dine ønsker allerede er blevet til virkelighed og undgå bekymring- eller enhver diskussion, der kan sætte dig i en offer-rolle.
Rodchakraet, der er lokaliseret ved det nederste af din rygsøjle, er det energi center, der styrer dine følelser omkring dine materielle behov. Enhver bekymring er en bøn, der tiltrækker det, du bekymrer dig over, så vær opmærksom på og erstat bekymringer med bønner og bekræftelser. Påkald englene for at styrke din tro og tillid, som er to magiske ingredienser i bevidst skabelse ♥️

Leave a Reply

Related Post

VerdenVerden

Dagens kort ♥️Verden ♥️ Du får af vide, at du skal se dit liv i et nyt perspektiv nu. Når du husker på, at du først og fremmest er en

Luft SyvLuft Syv

Dagens kort ♥️Luft Syv ♥️ Nu er det tid til, at du lever livet på dine egne betingelser, så du skal finde modet til ikke at tilpasse dig andre.At lytte

Vand TiVand Ti

Dagens kort ♥️Vand Ti ❤️ Vand respæsenter vores følelser. Vores indre tilstand. Velvære er den naturlige tilstand for dig. Alt, hvad du behøver kommer nemt og ubesværet til dig.Brug lidt