Den uendelige Historie

Dagens kort ♥️
Den uendelige Historie ♥️


Frygt, misundelse, overspringshandlinger, grådighed og opfattelsen af offerrollen kan alle være aktive i dit liv lige nu. Sammenligner du dig selv med andre, tænker at deres succes burde være din? Måske er du bange for at det gode der kommer til dig, så du træder væk fra din vej, velvidende hvad du gør men tilsyneladende magtesløs i forhold til at stoppe dig selv? Er du tilbage hvor du startede eller i en situation, der minder dig om tidligere fiaskoer? Skræmmer økonomisk usikkerhed dig? Du må lære at elske dig selv under fejltrin og modgang. Brug kritik konstruktivt lige nu. Endnu bedre – Stop med at fortælle denne historie overhovedet. Find på en ny. Universet elsker dig højt og vil vente på at du regner det ud. Fortæl en ny historie og succes er næsten garanteret. Du kan gøre det! ♥️

Related Post

Jordens vogterJordens vogter

Dagens kort ❤️Jordens Vogter ❤️Det er vigtigt, at du forholder dig fornuftigt til din nuværende situation. Hvis du har for travlt eller træffer en beslutning baseret på frygt, så vil