Her og Nu

Dagens kort ♥️
Her og Nu ♥️


Det er let at længes efter et kærlighedsforhold eller venskab du måske ikke har lige nu -et der er mere romantisk, sjovere, mere stabilt, mere lidenskabeligt. De gode gamle dage er ovre og en ny dag er begyndt. Lad dit hjerte stole på at du har alt hvad du behøver lige nu hvad enten du har det forhold du ønsker eller ej. I morgen er udenfor din rækkevidde. I går kommer ikke tilbage. Nuet er alt der er tilgængeligt for dig. Vær tilstede og opmærksom på at i dette øjeblik, mens du værner om og værdsætter dit smukke selv, er du en magnet for kærlighed. Ånden er vildt forelsket i dig lige nu. Vidste du det? Vend dig mod Ånden for at føle glæden ved kærlighed her og nu ♥️

Related Post

Vinden skifterVinden skifter

Dagens kort ♥️Vinden Skifter ♥️ Universet fungerer indenfor en struktur af guddommelig love og principper der skaber en ramme for menneskelig erfaring og evolution. Loven om overflod, bønnens lov, karmaloven,

SamskabelseSamskabelse

Dagens kort ♥️Samskabelse ♥️ Hjertelige bånd tjener til at inspirere dig og åbne dig op for nye ideer som du aldrig selv kunne have fundet på. Du kigger i et