Indigo

Dagens kort ♥️
Indigo ♥️


I forhold til dit spørgsmål, er det vigtigt, at du forstår Indigo – menneskes natur. Måske er du eller en anden involveret i denne situation en indigo -person eller er forælder til en. En Indigo – person er en viljestærk og åndelig person med stærke personlige overbevisninger om at ændre og forbedre verden. Indigo – personer kan være temperamentsfulde, hvilket driver dem fremad med deres aktivist- kampagner. Du kan have modtaget dette kort i dag fordi du er kaldet til at hjælpe indigo -personerne med at holde deres åndelige gaver og missioner i live. Mange indigo – personer bliver misforstået og fejl diagnosticeret med stempler som ADHD på grund af deres lynende hurtige tænkning og intuitive sensitivitet. Du kan hjælpe indigo – personer med at bevare et højt selvværd og en følelse af målrettet hed, så de kan bruge deres naturlige talenter til at hjælpe os alle ♥️

Leave a Reply

Related Post