Indigo

Dagens kort ♥️
Indigo ♥️


I forhold til dit spørgsmål, er det vigtigt, at du forstår Indigo – menneskes natur. Måske er du eller en anden involveret i denne situation en indigo -person eller er forælder til en. En Indigo – person er en viljestærk og åndelig person med stærke personlige overbevisninger om at ændre og forbedre verden. Indigo – personer kan være temperamentsfulde, hvilket driver dem fremad med deres aktivist- kampagner. Du kan have modtaget dette kort i dag fordi du er kaldet til at hjælpe indigo -personerne med at holde deres åndelige gaver og missioner i live. Mange indigo – personer bliver misforstået og fejl diagnosticeret med stempler som ADHD på grund af deres lynende hurtige tænkning og intuitive sensitivitet. Du kan hjælpe indigo – personer med at bevare et højt selvværd og en følelse af målrettet hed, så de kan bruge deres naturlige talenter til at hjælpe os alle ♥️

Leave a Reply

Related Post

LegLeg

Dagens kort ♥️Leg ♥️ Universet kan se at du har brug for at lege, derfor fanger dette kort din opmærksomhed. Du har knoklet med arbejdet og bekymringer den sidste tid.

Luft EsLuft Es

Dagens kort ♥️Luft Es ♥️ Tingene sker nu med høj fart. Meningsfulde tilfælde og kræfter ud over min menneskelige kontrol arbejder lige nu i mit liv for det højeste gode.

Vand NiVand Ni

Dagens kort ♥️Vand Ni♥️ Det er okay at sige nej til noget, som ikke er rigtigt for dig, og nu er tiden inde til at opleve ønsker gå i opfyldelse,