Tilskuer

Dagens kort ♥️
Tilskuer ♥️


Nogle gange kan du bare ikke se skoven for bare træer. Følelserne kan blive et stort virvar og ofte hører du en ting, når personen siger noget andet. Det kan føles som et ekko af tidligere uløste erfaringer der bliver eftersynkroniseret hen over jeres samtale. Tag dig tid inden du reagerer. Det er sandsynligt at den anden person ingen anelse har om hvordan hans eller hendes ord har påvirket dig. Træd et par skridt tilbage og giv forståelse til situationen. Hav tillid til jeres forbindelse og stol på at I kan finde sammen. Tag et helikopter -perspektiv nu og vær nysgerrig på hvad du ser hos dig selv, i andre og i omgivelserne. Du vil opdage at tingene forbedrer sig hurtigere end du ved af det ♥️

Related Post

SkjoldmøSkjoldmø

Dagens kort ♥️Skjoldmø ♥️ Tag dig tid til at overveje, hvad dine næste skridt skal være. Alle store krigere har en plan. Du er et sensitivt væsen, og hvis du