Skytsengel

Dagens kort ♥️
Skytsengel ♥️


Den hvide fjer er skytsenglens visitkortet. Den ligges så Du opdager den. Når du ser en lille hvid fjer er det også besked til dig fra den anden side om at du ikke er alene og de er tæt på dig. Han/hun/dem/de ønsker at støtte dig med alt deres kærlighed. Hvis du har bedt om hjælp til en bestemt situation, skal du vide, at der allerede er en guddommelig indgriben i gang. Vi har alle en eller flere skytsengle, som har været med os gennem alle vores liv, og som vil forsætte med at være der i alle de liv, der kommer fremover. Du er aldrig alene. Du har altid hjælp og støtte. Han/hun/dem/de er hos dig for at hjælpe dig med alt det du foretager dig lige nu. Bed dem om hjælp og overgive dig så til processen ♥️

Related Post

GudindeGudinde

Dagens kort ♥️Gudinde ♥️ Dagen i dag taler om et behov for en hellig feminin energi, som bringer gaver som intuition, omsorg og kunstnerisk udtryk. Måske har du tilbragt for

Vandets PageVandets Page

Dagens kort ♥️Vandets Page ♥️ Du åbner dit hjerte helt og tillader dig selv at føle barnlig forundring og uskyld.Alle eventyr fører dig derhen, hvor du har brug for at

Skift RetningSkift Retning

Dagens kort ♥️Skift retning ♥️ Kortet i dag betyder at du har oplevet en forandring i dit hjerte der har ændret dit livs retning på en positiv måde. Din tidligere