StjerneKigger

Dagens kort ♥️
Stjernekigger ♥️


Stjernekiggeren minder dig om, at du har evnen til at tiltrække støtte fra universet. Du står lige foran et mirakel. Alle dine drømme og ønsker er indenfor rækkevidde, og du bliver nu guidet til at fokusere på din vision. Der er ikke noget som du ikke kan opnå. Lige nu er der en mulighed for at heale et gammelt sår eller mønster, der handler om ikke at føle dig god nok. Før i tiden har det ofte været svært for dig at indse dit eget værd og tro på, at du fortjener dine velsignelser. Du er en utrolig og uendelige gnist i universet, minder dine engle og forfædre dig om. Søg ud over dine begrænsninger og tro på at det umulige er muligt ♥️

Related Post

TransformationTransformation

Dagens kort ♥️Transformation♥️ Vi nærmer os portalen 11:11, fra i dag og weekenden med. Energierne oplagt til at transformere. Du og jeg er bevægelse. Alt er I bevægelse. Intet forbliver

Vand EsVand Es

Dagens kort ♥️Vand Es ♥️ Du er fyldt med kærlighed fra universet og lader det glædeligt smitte af på andre, hvor det kan danne grobund for at skabe sammen. Kærlighed