Jordengel

Dagens kort ♥️
Jordengel ♥️


Kortet her er svar på dit spørgsmål om dit livs formål. Svaret er; undervis i kærlighed.
Du udfylder denne opgave hver gang du er centreret, fredfyldt og kærlig, da det er der, du er en rollemodel for universet fred. Du behøver ikke at sige et ord, eller skrive en bog eller arbejde som healer for at have en positiv virkning på andre. Du behøver blot at være kærlig og medfølende i dit samspil med andre. De, der er fredfyldte underviser i Fred, som er udtrykket for den Guddommelige kærlighed på Jorden. Dette kort er også kommet til dig som en hjælp til at håndtere spørgsmålet om fremmedgørelse, der betyder, at du føler dig anderledes end andre eller føler, at du ikke hører til. Som en Jordengel, kan dette være en af dine første inkarnationer som menneske. Men ingen grund til bekymring, for du er aldrig virkelig alene. Englene er altid med dig, de vejleder dig og elsker dig betingelsesløst som du er. Der er andre Jordengle som dig med den erfaring som ligner dine. De engle leder efter dig og et fællesskab.

Hold hjertet åben, og du finder ♥️

Related Post

RidderRidder

Dagens kort ♥️Ridder ♥️ Dette kort bringer retfærdighed med sig. Hvis du venter på, at retfærdigheden vil ske fyldest, så skal du vide, at universets energi arbejder på at bringe

BefrielseBefrielse

Dagens kort ♥️Befrielse ♥️ Ærkeenglen Michael sender dig dette kort som svar på dit spørgsmål om dit livsformål. Måske har du en ide om hvad det er, men det føles