Hjertets Vogter

Dagens kort ♥️
Hjertets Vogter ♥️


Du er kærlighed, elskelig og kærlig. Englene svirrer omkring dig og opmuntrer dig til at åbne dit hjerte. Universet ønsker at du skal vide, at du er et meget kærligt væsen, som fortjener at give og modtage kærlighed. Du bliver også opfordret til at tage imod støtte fra andre. Lær at modtage – Du skal ikke forsøge at gøre alting selv. Hvis du arbejder på et forhold eller er i et nyt forhold, så kan dette kort varsle om energier, som gør det muligt for dig at opbygge en stærk forbindelse til din partner. Der er kærlighed i luften i dag ♥️

Related Post

JordengelJordengel

Dagens kort ♥️Jordengel ♥️ Kortet her er svar på dit spørgsmål om dit livs formål. Svaret er; undervis i kærlighed.Du udfylder denne opgave hver gang du er centreret, fredfyldt og

StammenStammen

Dagens kort ❤️ 9 December 2022 Stammen ❤️ Du er ved at opdage de væsentlige kvaliteter som du deler med andre og måske også dem du ikke deler. Der er