Ærkeenglen Rafael

Dagens kort ♥️
Ærkeenglen Rafael ♥️


Dine bønner om healing for dig selv eller andre er blevet hørt og besvaret af Ærkeenglen Rafael, den højeste Healer i engleriget. Rafael betyder universet helbreder. Rafael giver dig vejledning og ideer om dit helbred, så vær sikker på at følge alle intuitive impulser om motion, spise sundt, stoppe med at ryge eller drikke og så videre. Rafael kan hjælpe dig med at reducere eller fjerne en usund trang, hvis du beder om det. Han vil også øge din motivation til at dyrke motion. Hvis du føler dig kaldet til at hjælpe med andres sundhed, familie, venner, klienter eller dyr, så bed Rafael om at vejlede dig i dine handlinger og ord. Rafael vil sende universet healende energi gennem dig, så du bliver en kanal for lyset og kærligheden. Hvis du beder om det, er Rafael også glad for at vise dig vej til uddannelser i healende arbejde ♥️

Leave a Reply

Related Post