Støvsug Frygten Væk

Dagens kort ♥️
Støvsug Frygten Væk ♥️


Dette kort er kommet til dig, fordi du, eller en anden tæt på dig, har absorberet frygtbaserede energier. De kunne være selvskabt fra dine egne bange anelser eller kan være kommet af at være sammen med frygtsomme personer. Du kan når som helst du føler dig træt eller har været udsat for stofmisbrug ( som at opholde dig på en bar) tag dig tid til at rense resterende energier ud. Du kan støvsuge dig selv eller andre ved at tage kontakt til Ærkeenglen Michael og Rafael og Bed dem om hjælp til at blive støvsuget for dårlig energi og energi der ikke tjener dig mere. Sæt dig nu ned et roligt sted og Visualiser at du bliver støvsuget. Mærk hvordan kroppen bliver rolig og afslappet og langsomt fyldt op med ny energi der støtter dig i din proces videre frem ♥️

Leave a Reply

Related Post