Støvsug Frygten Væk

Dagens kort ♥️
Støvsug Frygten Væk ♥️


Dette kort er kommet til dig, fordi du, eller en anden tæt på dig, har absorberet frygtbaserede energier. De kunne være selvskabt fra dine egne bange anelser eller kan være kommet af at være sammen med frygtsomme personer. Du kan når som helst du føler dig træt eller har været udsat for stofmisbrug ( som at opholde dig på en bar) tag dig tid til at rense resterende energier ud. Du kan støvsuge dig selv eller andre ved at tage kontakt til Ærkeenglen Michael og Rafael og Bed dem om hjælp til at blive støvsuget for dårlig energi og energi der ikke tjener dig mere. Sæt dig nu ned et roligt sted og Visualiser at du bliver støvsuget. Mærk hvordan kroppen bliver rolig og afslappet og langsomt fyldt op med ny energi der støtter dig i din proces videre frem ♥️

Leave a Reply

Related Post

Vandets PageVandets Page

Dagens kort ♥️Vandets Page ♥️ Du åbner dit hjerte helt og tillader dig selv at føle barnlig forundring og uskyld.Alle eventyr fører dig derhen, hvor du har brug for at

Ildens PageIldens Page

Dagens kort ♥️Ildens Page ♥️ Du er fri til at forsætte, for det er din ret at være medskaber af et liv, der stemmer overens med dine ønsker og drømme.Du

SeerSeer

Dagens kort ❤️Seer ❤️ Clairvoyance handler ikke om at forudse fremtiden, men om at være i stand til selv at se klart nok til at kunne skabe den bedst mulige