Hugge brænde

Dagens kort ❤️ 7 December 2022


Hugge Brænde ❤️


Der er tidspunkter hvor den store drøm er beregnet til at ligge i dvale i din bevidsthed så du kan rette din opmærksomhed mod de simple gøremål i dit liv. Tænk på hvordan det at beskære et træ er forløberen for at kunne fryde sig over de smukke blomster, når det står i fuldt flor. Den verdslige handling at fjerne døde blade, vande jorden og derefter at lade det være, for at lade naturen gå sin gang, er et vigtigt skridt i manifestation. At fjerne din opmærksomhed fra målet bringer dig i en tilstand af modtagelighed. Dette er en dybere årsag til at slippe tilknytninger. Når du deltager i hverdagens opgaver på en meditativ, fordybende måde renser du din energi så den kan modtage “Aha!” Øjeblikke, der fører dig endnu tættere på det du søger ❤️

Leave a Reply

Related Post