Hugge brænde

Dagens kort ❤️ 7 December 2022


Hugge Brænde ❤️


Der er tidspunkter hvor den store drøm er beregnet til at ligge i dvale i din bevidsthed så du kan rette din opmærksomhed mod de simple gøremål i dit liv. Tænk på hvordan det at beskære et træ er forløberen for at kunne fryde sig over de smukke blomster, når det står i fuldt flor. Den verdslige handling at fjerne døde blade, vande jorden og derefter at lade det være, for at lade naturen gå sin gang, er et vigtigt skridt i manifestation. At fjerne din opmærksomhed fra målet bringer dig i en tilstand af modtagelighed. Dette er en dybere årsag til at slippe tilknytninger. Når du deltager i hverdagens opgaver på en meditativ, fordybende måde renser du din energi så den kan modtage “Aha!” Øjeblikke, der fører dig endnu tættere på det du søger ❤️

Leave a Reply

Related Post

ØrnØrn

Dagens kort ♥️Ørn♥️ Både hos de indfødte amerikanere og kelterne får Ørnen sin kraft og styrke fra solen. Ørnen ses som en kraftfuld, stærk og modig vejleder, som kan se

Vand NiVand Ni

Dagens kort ♥️Vand Ni♥️ Det er okay at sige nej til noget, som ikke er rigtigt for dig, og nu er tiden inde til at opleve ønsker gå i opfyldelse,