Hvorfor?

Dagens kort ❤️ 13 december 2022
Hvorfor ❤️


Der er en stor styrke i at forstå dine motiver lige nu. universet beder dig være meget tydelig omkring hvorfor du stiller dette spørgsmål, søger dette svar, opfører dig på den måde og, allervigtigst, træffer dette valg. At kende dit ” hvorfor” er nøglen til tilfredsstillelse. Nogle gange kan det at benægte sandheden ubevidst føre dig imod et specifikt udfald som faktisk er på linje med en intention som er skjult for din bevidsthed. For eksempel, vil du gerne være fremtrædende indenfor dit fag, men dit ønske er i virkeligheden ikke at dele dine talenter, men at få det bedre selv, fordi berømthed ville få andre personer til at beundre og sætte pris på dig. Eller du kunne ønske at genoptage et forhold til den partner, der afviste dig fordi du tror at din kærlighed stadig er stærk, men inderst inde er det fordi du gerne vil have det sidste ord i forhold til personen. Nu er det tid til granske dybt i din Sjæl efter de ” hvorfor’er” der styrer dine valg. Det du opdager vil sætte dig fri og bringe dig endnu tættere på den lykke du søger. Når du er klar over dit” hvorfor” vil dine intentioner tiltrække mirakler som en magnet. Motiver definerer arten af dine erfaringer- når du tænker på noget, føl det og handl så på det. Dette usynlige” hvorfor” er livskraftens energi inde i frøet og bringer det til live og indeholder potentialet for vækst ❤️

Leave a Reply

Related Post