Visualiser Succes

Dagens kort ♥️
Visualiser Succes ♥️


Situationen du spørger ind til afhænger af din tro på og en fast vision om et positivt resultat. Når du forventer det bedste, inspirerer du til det bedste i dig selv og andre. Bed englene hjælpe dig med at fastholde en klar og tydelig vision om Succes. Det er lettest at visualisere succes, hvis du har et fokuspunkt, hvilket betyder noget at se på, der fungerer som et tomt lærred, som du kan male din visualisering på. En flamme fra et hvidt stearinlys udgør et vidunderligt fokuspunkt. Slap af mens du lader øjnene hvile på et tændt hvidt stearinlys og forestil dig selv i den aktuelle situation, hvor du klarer dig godt. Se og føl alle involverede som smilende, glade og tilfredse ♥️

Related Post

Her og NuHer og Nu

Dagens kort ❤️ 27 december 2022Her og Nu ❤️ Du arbejder med det rene guld og dine anstrengelser vil efterlade en magtfuld arv. Fokuser ikke på at nå et mål

BefrielseBefrielse

Dagens kort ♥️Befrielse ♥️ Ærkeenglen Michael sender dig dette kort som svar på dit spørgsmål om dit livsformål. Måske har du en ide om hvad det er, men det føles