En skillevej

Dagens kort ❤️

22 November 2022

En Skillevej ❤️

Alle valg har konsekvenser. Du er nået til en Skillevej og bliver bedt om at træffe en beslutning. Vil du fremme dine drømme ved at vælge venstre? Eller ved at vælge højre? Vil du vælge en ukendt vej, eller den sikre vej der er afprøvet af de andre, der er kommet før dig? Det er dit valg, og dit alene. Omstændighederne eller andre personer vil ikke træffe det for dig. Ubeslutsomhed er ekstremt frustrerende og vil føre til nervøsitet, tab, og forvirring. Vær til stede og undgå ikke dette knudepunkt for det er en vigtig korsvej. Forær Ikke din styrke væk, ikke engang til dette orakel. Ved ikke at træffe et valg, træffer du et valg, for hvilket du er ansvarlig. Tag mod til dig, da du, uanset hvilken vej du vælger, vil få en rig og meningsfuld erfaring. Du kan altid starte om igen når først du har lært den værdifulde lektie ❤️

Leave a Reply

Related Post