Samskabelse

Dagens kort ❤️

21 November 2022


Samskabelse ❤️


Du prøver alt for hårdt på at skabe alt det du ønsker uden Universet vitale, nærende kraft. Måske har du en kreativ nedtur – lider af skriveblokering – står overfor en enorm opgave, men er ude af stand til at beslutte hvad første skridt er. Så du undgår bare at gøre noget. Giver ordet “overvældet” mening for dig lige nu? Hvorfor tror du at det hele kommer til dig nu? Inspiration betyder at trække på universet vejledning. Du må koble dig på Ånden, ikke kun dig selv. Bed Ånden om inspiration. To hjerner tænker bedre end en, så skab sammen med dine “arbejdskolleger” i universet. Gør krav på dit partnerskab med universet. Inspiration vil flyde igennem dig lige så snart du stopper med at stå i vejen for dig selv ❤️

Leave a Reply

Related Post