Eremit

Dagens kort ♥️
Eremit ♥️


Eremit kortet i dag handler om meditation og om at føle sig godt tilpas i eget selskab. Det respæsenterer din evne til at se indad og være helt tæt på dit hjerte. Du kan finde svaret på mange af dine problemer ved at se indad. Hvis du ikke tager dig tid til at skabe kontakt til dig selv og nyde dit eget selskab, så vil du ikke kunne høre de beskeder, der kommer til dig indefra. På kortet sidder Sadhuen, der mediterer i grotten, i lotusstilling, hvilket er en invitation til dig om at bruge den kraft, du samler i din meditation. Det kan være udmattende og skadeligt for din udvikling, med mindre du trækker dig tilbage og får ny energi. Så du bliver guidet til på nuværende tidspunkt at træde et skridt tilbage. Sri Yantra symbolet bag ham repræsenterer foreningen af maskuline og feminine energier; altså at du har støtte fra en moderlig eller faderlig gud ♥️

Leave a Reply

Related Post