Feer

Dagens kort ♥️
Feer ♥️


Dette kort betyder to ting i dag! Feerne ønsker at lade dig vide, at de er med dig som åndelige vejledere og hjælper dig med at dække dine fysiske behov og opfylde dit livs formål. Feerne trygler dig om at tilbringe tid udendørs og hjælpe dem med mission om at rense jord, vand og luft. De beskytter og vejleder også dyrene. Hvis du kunne tænke dig en guddommelig opgave med at hjælpe dyrene eller Moder Natur skal du bare spørge feerne!
Dette kort indikerer også at du er interesseret i at manifestere penge eller anden materiel støtte. De magiske feer er meget glade for at hjælpe dig i dine bestræbelser forudsat at du gengælder tjenesten ved at gøre noget godt for miljøet, som foreksempel at genbruge flasker og dåser eller at skifte til økovenlige rengøringsmidler ♥️

Leave a Reply

Related Post

Her og NuHer og Nu

Dagens kort ♥️Her og Nu ♥️ Det er let at længes efter et kærlighedsforhold eller venskab du måske ikke har lige nu -et der er mere romantisk, sjovere, mere stabilt,

Dyrenes vogterDyrenes vogter

Dagens kort ❤️Dyrenes Vogter ❤️ I dig findes et kraftfuldt dyr, som kan være vildt, beskyttende, instinktivt eller endda roligt. Dyr er aldrig i tvivl om, hvordan de har det,

HerreHerre

Dagens kort ♥️Herre Nogle gange kræves det, at du tager kontrollen, for at du kan blive hædret. Hvis du føler, at din venlighed eller dine gaver bliver taget for givet,