Hals Chakra

Dagens kort ♥️
Hals Chakra ♥️


Englene sender dette kort til dig på grund af vigtige meddelelser, som du har brug for at udtrykke – enten mundtligt eller i skriftlig form.
Du bliver opmuntret til at sige din sandhed til dig selv og andre. Indrøm dine sande følelser overfor dig selv, såvel som enhver åbenbaring du har haft. Før dagbog over disse ideer, tanker og inspirationer. Hals chakraet er energicenrete lokaliseret foran på halsen og om til nakken, det styrer tale, skrift og kreative udtryk. Når du sluger din sandhed på grund af frygt for misbilligelse strammer dit halschakra til. Er du bange for at blive straffet for at tale din sandhed?
Bed englene om hjælp til at stå kærligt og selvsikkert ved dig selv, og de vejlede dine ord med livskraft og humor ♥️

Leave a Reply

Related Post