Solar- Plexus Chakra

Dagens kort ♥️
Solar-Plexus Chakra ♥️


Englene ønsker at hjælpe dig med spørgsmål vedrørende kraft og kontrol. De ønsker at forsikre dig om, at du er kraftfuld. Du er skabt af universet, og har de samme kvaliteter, herunder kraft. Det er ligegyldigt, om du føler det eller om du er bange for din indre styrke, faktum er at DU er kraftfuld! Det er sikkert for dig at bruge din kraft på kærlige måder. Englene vil ikke tillade dig at misbruge den og de personer, der virkelig elsker dig, vil respektere og bifalde dine åndfulde ord og handlinger. Husk at kraft ikke er sidestillet med aggression, det betyder blot at være fuldstændig autentisk overfor dig selv og andre. Universet forsikre dig om, at ingen andre kontrollerer eller kan kontrollere dig uden din tilladelse. Du har altid muligheder og valg, og englene kan hjælpe dig med at træffe disse beslutninger, hvis du beder dem om det. De vil også hjælpe dig med at føle større sikkerhed over dit liv og dine spirituelle gaver ♥️

Leave a Reply

Related Post