Vegetar/Veganer

Dagens kort ♥️
Vegetar/Veganer ♥️


Sandsynligvis har du intuitivt hørt dette budskab fra dine skytsengle, som beder dig om at ære din krop og spirituelle vej ved kun at indtage højt-vibrerende mad og drikke. Dette betyder at spise og drikke økologisk mad, som er fri for kemikalier som konserverings og tilsætningsstoffer. Loven om Tiltrækning har vejledt dig til at indtage varer der afspejler din spirituelle vej. Englene og universet kan justere din appetit og din trang til usunde fødevarer, så denne kost forandring er behagelig og naturlig ♥️

Leave a Reply

Related Post

SkatteøenSkatteøen

Dagens kort ♥️Skatteøen ♥️ Loven om tiltrækning får drømme til at blive til virkelighed. Resultatet at positive tanker bliver manifesteret. Lige nu kan du være sikker på at få succes.

Jord NiJord Ni

Dagens kort ♥️Jord Nu♥️ Du er flittig og disciplineret, fokuseret på at færdiggøre det arbejde, du startede for længe siden. Du kan stole på dig selv og universet. Du har