Livstræet v/ Louise Hynneke Uncategorized Følelsesmæssig Sensitivitet

Følelsesmæssig Sensitivitet

Dagens kort ♥️
Følelsesmæssig sensitivitet ♥️


Er du nogensinde blevet drillet eller haft det dårligt med, at du er ekstremt sensitiv? Hvis du har, er dette kort englenes bekræftelse på de positive kvaliteter i din sensitivitets gave. For eksempel ved du præcist om et nyt bekendtskab er troværdigt eller ej. Englene arbejder sammen med dig, for at du oftere skal stole på denne følelse og ikke bebrejde dig selv, hvis du tidligere har fornægtet din intuition. Du er fredfyldt af natur, så du undgår naturligt konflikter og andre barske energier. Bed englene om at styre dig i en retning af andre fredelskende mennesker og om at holde alle andre væk fra dig. Ær din sensitivitet ved at omgive dig selv med blidhed i dine relationer, medievalg, hjemmeliv og arbejdssituation ♥️

Leave a Reply

Related Post