Vand Otte

Dagens kort ♥️
Vand Otte ♥️


Ikke alt, hvad der ser godt ud på overfladen, viser sig at være det, og jeg ved, at jeg fortjener ægte rigdom, som fylder mig med glæde, overflod og forståelse. Frygtløs stopper jeg op for at se tilbage på, hvor jeg har været, hvor jeg er nu, og hvor jeg gerne vil hen. Nu vælger jeg bevidst den vej, der er rigtig for mig, i stedet for den der umiddelbart tiltrækker mig, eller den jeg føler, at jeg bliver nødt til at tage. Jeg følger mit hjerte. Jeg er kommet så langt, som jeg
kan, og nu efterlader jeg mig den sidste snert af illusion.
Opdagelsesrejse er klar. Den giver mulighed for at give slip og søge dybere mening og mere autenticitet, dykke helt ned under overfladen ♥️

Leave a Reply

Related Post

StjernekiggerStjernekigger

Dagens kort ❤️Stjernekigger❤️ Kan du huske, at du som barn kiggede op på stjernerne og ønskede dig noget, som du i din uskyldige barnetro troede ville gå i opfyldelse? Stjernekiggeren

ÆldsteÆldste

Dagens kort ❤️Ældste ❤️ Bevæg dig ud over de begrænsninger, som dine familiemedlemmer, afdøde og nulevende, har skabt for dig. Hvis din familie har haft forventninger til dig omkring succes,