Stå distancen

Dagens kort ♥️
Stå Distancen ♥️

Føler du det som om du har vandret i ørkenen nu i evigheder og ingenting sker? Når du fremmaner billedet af en ørken forestiller du dig udtørrede læber, forbrændt hud og luftspejlinger – men der er mere i det end det. Midt i det varme sand er der skabninger med fleksible ånd, sej hud og viljen til at grave dybt ned i undergrunden efter vand så de kan trives. Nu er tiden til at udvikle overlevelses evner og modstandskraft. Du er ved at lære at bevare din styrke og i denne midlertidige nøjsomhed er det klogt at være selektiv omkring hvor du bruger din energi. Lyt til din sjæls kalden, for den vil aldrig lede dig på afveje. Dette er en vigtig tid til at give slip på det der ikke er vigtigt ♥️

Leave a Reply

Related Post

Hvorfor?Hvorfor?

Dagens kort ❤️ 13 december 2022Hvorfor ❤️ Der er en stor styrke i at forstå dine motiver lige nu. universet beder dig være meget tydelig omkring hvorfor du stiller dette

GudindeGudinde

Dagens kort ♥️Gudinde ♥️ Vi bevæger os i en tid hvor balance på alle livets områder er vejen frem. Vi rummer begge poler, maskuline og feminine energi i os som