Hugge brænde

Dagens kort ♥️
Hugge Brænde ♥️

Nu er tiden kommet til at tage små skridt i stedet for store spring på rejsen mod at skabe dit mest velstående liv. Flyt dit fokus fra din store drøm og deltag i de verdslige gøremål. Fokuser på de små ting der kan have hobet sig op mens du har kortlagt den større plan for det liv du ønsker at se manifesteret i virkeligheden. “Hug brænde, bær vand” som et Zen ordsprog råder til – eller vask op, gå tur med hunden. Imens vil universet flytte bjerge og iværksætte vidunderlige mirakler til dig. Forbliv ydmyg og opmærksom på nuet ♥️

Leave a Reply

Related Post

BarnBarn

Dagens kort ❤️Barn ❤️ Dette kort betyder at et barn på en eller anden måde er involveret i dit spørgsmål. Det kan være dit eget barn, dit ønske om et

Vegetar/VeganerVegetar/Veganer

Dagens kort ♥️Vegetar/Veganer ♥️ Sandsynligvis har du intuitivt hørt dette budskab fra dine skytsengle, som beder dig om at ære din krop og spirituelle vej ved kun at indtage højt-vibrerende