Dagens kort

Dagens kort post thumbnail image

Dagens kort ❤️
Kaos og Konflikt ❤️
Modsatrettede kræfter mødes for at skabe en turbulent atmosfære. Men overvej værdien af Kaos der tjener dig godt, når trosserne kappes. Spredt for vinden efterlader du de dele af dig selv, du ikke længere behøver og spreder frø for at genopfinde dig selv på ny. Selvom konflikten ser ud til at være på de ydre planer, findes essensen også på de indre, hvor den bliver projiceret ud og skaber uorden. Du kan være på tværs med den anden og stå overfor storm som du ikke kan kontrollere. Alle storme slutter dog og kaos fører til en omrokering af tingene. Konflikter er en måde til at se flere sider af en situation. Se bare på det som et øjeblik i tiden, hvor du kan behøve at søge Ly og trække dig fra kampen. Stædighed fastholder dig i en tilstand af modstand. Det uophørlige behov for at få ret vil kun tjene til at forlænge den konflikt, du inderst inde ønsker løst. Vær ikke for ivrig efter at slås. Dette er en tid til at forstå frem for at blive

Leave a Reply

Related Post

ManifestationManifestation

Dagens kort ♥️Manifestation ♥️ Måske har du beklaget dig over noget eller har følt dig som et offer underlagt en andens vilje. Når du beklager dig, forærer du din kraft

BøgerBøger

Dagens kort ♥️Bøger ♥️ Dette kort er et opråb til dig om at handle aktivt og gå efter dine bogrelaterede drømme. Hvad enten du ønsker at skrive en bog, åbne

VedholdenhedVedholdenhed

Dagens kort❤️ vedholdenhed❤️ Du har fået kortet fordi du har spurgt om en situation hvor du følte dig som offer. Englene siger at situationen kun kan rettes op hvis du