Livstræet v/ Louise Hynneke Uncategorized En Hjælpende Hånd ❤️

En Hjælpende Hånd ❤️

Dagens kort ❤️
En Hjælpende Hånd ❤️
Nu er det perfekte tidspunkt at søge råd fra en mentor eller forretningsrådgiver, der har været der hvor du ønsker at komme hen – for at få deres hjælp til også at komme derhen. Hvis du gør det, vil du modtage en meget god rådgivning som vil støtte din fremgang. Måske er sagen også at dine opgaver er vokset og du er i en position hvor du bare ikke kan gøre det hele selv mere. Tid til at finde dem der kan give dig en hjælpende hånd! Stol på at hjælpen er tilgængelig og den vil virkelig dukke op. Uddeleger beføjelser til andre så du kan tage skridt mod din store drøm. De perfekte personer vil komme på det perfekte tidspunkt så længe du går fremad med bare et “sennepskorn” af tro”. Miraklerne sker, når du er åben for indbyrdes afhængighed og tillader at samarbejde og uafhængighed forenes. Du må tillade andre at støtte dig ligesom du er der for dem ❤️
www.louisehynneke.dk

Leave a Reply

Related Post

RidderRidder

Dagens kort ♥️Ridder ♥️ Dette kort bringer retfærdighed med sig. Hvis du venter på, at retfærdigheden vil ske fyldest, så skal du vide, at universets energi arbejder på at bringe

Vand FemVand Fem

Dagens kort ♥️Vand Fem ♥️ Du er bevidst om hver enkel følelse der skyller igennem dig. Op – og nedture er en del af livet, og du er til stede