Støvsug Frygten Væk

Dagens kort ♥️
Støvsug Frygten Væk ♥️


Du valgte dette kort, fordi du, eller en anden tæt på dig, har absorberet frygtbaserede energier. De kunne være selvskabte fra dine egne bange anelser eller kan være kommet af at være sammen med frygtsomme personer. Når som helst du føler dig træt eller har været udsat for stofmisbrug (som at opholde dig på en pub eller i en bar) tag dig tid til at rense resterende energier ud. Du kan udføre denne proces når som helst, og hvor som helst, selv med andre personer i nærheden. Du kan også “støvsuge” andre personer – personligt eller på afstand ( bare vær sikker på at bede om deres verbale eller psykiske tilladelse først) Bed Ærkeengel Michael og Rafael om at støvsuge dig for dårlige energier, du ikke har brug for mere ♥️

Related Post

ManifestationManifestation

Dagens kort ♥️Manifestation ♥️ Du ejer kraften! Med dette kort minder englene dig om dine medfødte spirituelle evner. Måske har du beklaget dig over noget eller har følt dig som