Hals Chakra

Dagens kort ♥️
Hals Chakra ♥️


Start med at indrøm dine sande følelser overfor dig selv. Du bliver opmuntret til at sige din sandhed til dig selv og andre. Universet viser kortet til dig på grund af vigtige meddelelser, som du har brug for at udtrykke enten mundtligt eller i skriftlig form. Dit Hals chakra er lokaliseret på halsen og i nakken. Det styrer tale, skrift og kreative udtryk. Når du sluger din sandhed strammer dit Hals chakra til og bliver blokeret. Dine erfaringer er måske at du kan blive straffet for at tale frit. Ærkeengel Gabriel er klar til at hjælpe dig så du kan udtrykke dine tanker og følelser på en veltalende sandfærdig og kærlig måde ♥️

Related Post

SkatteøenSkatteøen

Dagens kort ♥️Skatteøen ♥️ Loven om tiltrækning får drømme til at blive til virkelighed. Resultatet at positive tanker bliver manifesteret. Lige nu kan du være sikker på at få succes.