At Forestille sig

Dagens kort ♥️
At Forestille sig ♥️


Hvem ønsker du at være? Hvad behøver du at tro på for at få det liv du ønsker? Du er begavet med evnen til at forestille dig ting. Hvis du kan drømme om det, så kan du skabe det. Dette er tiden hvor din forestillingsevne er nøglen til at manifestere det liv du ønsker. Brug tid på at dagdrømme, lav et vision-board, der hjælper dig til at se dine mål eller mediter. Tillad din kreativitets styrke at levere billeder der styrker din sjæl. Tillad dernæst dine følelser at blande sig med din inspiration og forestil dig at disse ting er virkelige lige nu. Gentag så. Det du forestiller dig vil blive til din overbevisning og snart vil du se disse ting komme til syne i den ydre verden – som ved ren magi ♥️

Related Post

KærlighedKærlighed

Dagens kort ♥️Kærlighed ♥️ Kærlighed -Enhed. I hele livet er der kun illusionen om separation. Vi er alle reflektioner af hinanden. Når du foretager et valg, har du en tendens

ShamanShaman

Dagens kort ❤️Shaman ❤️ Kortet fortæller at du skal give slip på nogle dårlige energier eller din manglende tillid til de spirituelle energier, som guider dig lige nu. Hvis du

Vand OtteVand Otte

Dagens kort ♥️Vand Otte ♥️ Ikke alt, hvad der ser godt ud på overfladen, viser sig at være det, og jeg ved, at jeg fortjener ægte rigdom, som fylder mig