Livstræet v/ Louise Hynneke Uncategorized Lyt til dine Intuitive Følelser

Lyt til dine Intuitive Følelser

Dagens kort ♥️
Lyt til dine Intuitive Følelser ♥️


Englene ønsker, at du skal vide, at du altid modtager budskaber fra universet, selv når du ikke bemærker dem. De fleste af disse budskaber kommer gennem dine fysiske og emotionelle sanser, da din krop er ekstrem sensitiv for de fine energier. Det er ikke altid du måske forstår dine følelser, alligevel har de altid en underliggende præcis visdom. Du har stillet et spørgsmål, som din krop allerede har svaret på gennem dine følelsesmæssige eller fysiske fornemmelser. Du opfordres til at stole på dine følelser og handle på dem uden tøven. Bed englene om at beskytte og vejlede dig, hvilket de gør gennem dine intuitive fornemmelser. Lyt til din krop, og stol på den. Kroppen lyver aldrig ♥️

Related Post

TænkerenTænkeren

Dagens kort ❤️6 December 2022 Tænkeren ❤️ Evnen til at ræsonnere og lave strategier er i fokus nu. Tag tingene for pålydende og følg den logiske vej. Dine beregninger vil

Tik-TakTik-Tak

Dagens kort ❤️ 12 December 2022 Tik -Tak ❤️ Da mennesket opfandt tiden forandrede alt sig og trak sig sammen. Mennesket betragter nu livet på en lineær måde, tror at