Udveksling af gaver

Dagens kort ❤️ 5 December 2022


Udveksling af Gaver ❤️
Vær forsigtig med hvad du beder om, for måske får du det – for dernæst at opdage, at du ikke ønsker at betale den pris, der følger med. Du kan befinde dig i en situation du altid har ønsket, men ved at du er nødt til at fjerne dig fra den eller endda mislykkes i den, fordi du ikke vil eller kan betale den pris, der kræves af dig. Hvis du ønsker at blive en berømt musiker er du nødt til at øve på din kunst hver dag. Hvis du gerne vil være millionær er du nødt til at være ansvarlig for at styre pengene og betale skatterne. Selv uventet held har omkostninger. Det er imidlertid OK, for universet vil hjælpe dig med at opnå balance over tid. Et andet budskab her minder dig om at det at være giver og ikke modtager spiller en rolle I mange relationer i dit liv, hvor du befinder dig i en offerrolle, i et med afhængigt mønster, eller hvor du holder fast i en falsk følelse af kontrol. Det er nu tid til at distancere dig fra den slags ubalance. Alt dit hårde arbejde og dine anstrengelser – dit engagement i læring, i at skabe og bruge din tid klogt – betaler sig på måder du måske ikke havde forventet. Dine egne gaver – din tid, dine ideer og energien i dine intentioner – bliver gengældt af universet, som sender tegn og signaler, arrangerer synkronistiske møder og muligheder for at give dig succes og mere. Alt er en udveksling. Bliv ved med at gøre det du gør. Goodwill kommer tilfoldigt tilbage❤️

Leave a Reply

Related Post