Vinden skifter

Dagens kort ♥️
Vinden Skifter ♥️

Universet fungerer indenfor en struktur af guddommelig love og principper der skaber en ramme for menneskelig erfaring og evolution. Loven om overflod, bønnens lov, karmaloven, loven om tiltrækning, tankens lov, loven om kompensation og naturens lov er nogle af de få kendte. Disse principper skaber perfekt orden og arbejder med en præcision langt udover menneskelig forstand. Det er tid til at lære disse love og være i overensstemmelse med dem i stedet for at være oprørsk og lade hånt om dem ♥️

Leave a Reply

Related Post

Himlens FarHimlens Far

Dagens kort ❤️Himlens Far ❤️ Du er medskaber af dit eget liv, og enhver tanke, følelse, intention og fornemmelse, du har, er med til at skabe den vej, der ligger

Shaolin MesterShaolin Mester

Shaolin Mester ❤️ Dette kort hidkalder din indre ninja kriger. Shaolin Mesters energi handler om at kunne tilpasse sig en situation. Shaolin Mesteren har lige som en munk respekt for