Stjernekigger

Dagens kort ❤️
Stjernekigger❤️


Kan du huske, at som barn kiggede op på stjernerne og ønskede dig noget, som du i din uskyldige barnetro troede ville gå i opfyldelse? Stjernekiggeren skaber kontakt til energien fra kosmos og minder dig om, at du har evnen til at tiltrække støtte fra universet. Lige nu er der en mulighed for at heale et gammelt sår eller et mønster, der handler om ikke at føle dig god nok. Før i tiden har det ofte været svært for dig at indse dit eget værd og tro på, at du fortjener dine velsignelser. Alle dine drømme og ønsker er indenfor rækkevidde, og du bliver guidet til at fokusere på din visdom. Du står foran et mirakel ❤️

Leave a Reply

Related Post

Ild ToIld To

Dagens kort ♥️Ild To ♥️ Hver gang du ikke kan se, hvordan dine drømme vil tage form, kan du stole på den skabende proces og fordybe dig mere i processen

Luftens PageLuftens Page

Dagens kort ♥️Luftens Page ♥️ Tiden er nu til nye ideer, en teori der endnu ikke er bevist, din nysgerrighed vækkes. Du finder nyt fokus! Det skal undersøges nærmere, da