Tredje Øje Chakra

Dagens kort ♥️
Tredje -Øje Chakra ♥️


Dette kort viser sig for dig som svar på dine spørgsmål omkring din fremtid. Du har visioner for dig selv og du spekulerer på om de er virkelige eller fantasi. Englene forsikrer dig om, at du har præcise indsigter, og de ønsker at opmuntre dine visuelle spirituelle gaver. Du har naturlige clairvoyante tendenser styret af energi centeret mellem dine to fysiske øjne, kendt som det tredje øje chakra. Englene sender clairvoyante budskaber, som du opfatter med dit indre øje som former, farver, mentale film, drømme osv. Eller du kan modtage dine meddelelser via dit fysiske syn, som i tilbagevendende tal kombinationer (111, 444 osv) lys og bevægelige genstande eller gennem tegn og symboler, heriblandt fjer, regnbuer, skyer, eller mønter. De ønsker at udvikle dig, og vejleder dig til at bemærke og stole på alt, hvad du ser, med dit indre og ydre syn♥️

Related Post

Shaolin MesterShaolin Mester

Shaolin Mester ❤️ Dette kort hidkalder din indre ninja kriger. Shaolin Mesters energi handler om at kunne tilpasse sig en situation. Shaolin Mesteren har lige som en munk respekt for

Ild ToIld To

Dagens kort ♥️Ild To ♥️ Hver gang du ikke kan se, hvordan dine drømme vil tage form, kan du stole på den skabende proces og fordybe dig mere i processen