Gudinde

Dagens kort ♥️
Gudinde ♥️


Vi bevæger os i en tid hvor balance på alle livets områder er vejen frem. Vi rummer begge poler, maskuline og feminine energi i os som mennesker. Kunsten er at få balance mellem disse to poler. Indeni enhver kvinde er der tre aspekter af gudinden: Jomfruen ( indre barn, til tider ren og til andre tider eventyrlysten eller fræk) – Moderen (omsorgsfuld egenskaber)- og Matriarken (læreren). Mænd har tilsvarende indre kvaliteter af Drengen, Faderen og Patriarken. Det er vigtigt at udtrykke disse tre aspekter dagligt. Dette hjælper med at afbalancere det legesyge med arbejde og relationer. Brug tid hver dag på at udtrykke alle tre egenskaber og Bemærk hvor meget mere energisk og afbalanceret du føler dig ♥️

Related Post

RefærdighedRefærdighed

Dagens kort ♥️Retfærdighed ♥️ Loven om årsag og virkning er på sit højeste nu, hvor du ser dele af dit liv udligne sig. Hvad du giver, får du tilbage. Du

ForældreløsForældreløs

Dagens kort ♥️Forældreløs ♥️ Det har altid været meningen at vi skulle have forbindelser til andre mennesker – i vore familier, i samfundet og den større kultur. Ingen kan klare

KærlighedKærlighed

Dagens kort ♥️Kærlighed ♥️ Kærlighed -Enhed. I hele livet er der kun illusionen om separation. Vi er alle reflektioner af hinanden. Når du foretager et valg, har du en tendens